Meer dan 600 licenties, 24 landen, meer dan 200.000 gebruikers

ISG Groeifonds logo

ISG - International Sports Group

Onze eerste deelname is de International Sports Group (ISG). ISG is eigenaar van het IP van Dotcomsport en SportAnalysisTV, beide cloudgebaseerde softwareproducten om de prestaties te verbeteren en voetbal te ontwikkelen.

Klanten zijn KNVB, US Soccer Federation, Malaysian Football Association, Football Association of Saudi Arabia, Football Association of Estonia, FC Utrecht, CSKA Sofia, Al Gharafa, Lokomotiv Tiblisi, etc.

Dotcomsport werkt samen met de Nederlandse FA (KNVB) om gebruik te maken van Rinus International, haar voetbal leerplatform.

ISG Groeifonds Dotcomsport

Waarom investeert Dutch Sport Tech Fund in ISG?

dstf bedrijf icoon

Het bedrijf

ISG is eigenaar van het IP van Dotcomsport en SportAnalysisTV, beide cloudgebaseerde softwareproducten om de prestaties te verbeteren en voetbal te ontwikkelen.

dstf markt icoon

De markt

De laatste anderhalf jaar zie je dat de combinatie van data en video steeds populairder wordt. Recent hebben ze SportsAnalysis overgenomen, waarmee ze videobeelden en voetbaldata combineren. Zo spelen ze in op deze trend.

Dotcomsport heeft een voorsprong op de concurrentie, omdat ze blijvend genieten van een sterk netwerkeffect en zo snel nieuwe clubs en bonden kunnen aansluiten.

dstf verwachting icoon

De verwachting

Voetbal is de grootste sport ter wereld, dus zijn er overal ter wereld samenwerkingen te realiseren. In veel landen zijn er middelen beschikbaar en is er interesse in technologie, dus dat biedt veel kansen. Daarbij heeft Dotcomsport een goed netwerk en track-record, wat een voorsprong geeft. Wij verwachten een aanzienlijke groeispurt van de winst. Dat komt doordat de voetbalwereld flink geleden heeft onder corona en er nu een krachtige herstelperiode wordt verwacht. Daarbij hopen ze nog een overname te doen, waarmee ze nog meer groeimomentum willen realiseren.

dotcomsport logo

CLOUD-BASED CLUB MANAGEMENT platform

Dotcomsport is opgericht in 2008 en biedt amateur- en profvoetbalclubs en nationale federaties het meest complete online Club Management Systeem. Hierdoor kunnen alle betrokkenen bij de voetbalorganisatie (spelers en stafleden) optimaal betrokken worden bij de ontwikkeling van spelers, teams en coaches volgens een uniforme en gestructureerde methodiek.  
sportanalysis logo

CLOUD-BASED VIDEO-ANALYSIS software

Sportsanalysis TV is een online video-analyseplatform dat coaching en spelersprestaties verbetert en hen helpt om coachbare sleutelmomenten tijdens en na de wedstrijd te vinden. Live en post match tagging geeft de coachingstaf de mogelijkheid om belangrijke wedstrijdmomenten te delen met spelers. Tag, deel en analyseer belangrijke wedstrijdmomenten om de prestaties van het team en de spelers te verbeteren.

Dotcomsport klanten

Verbetert teams en spelers

Maak gebruik van onze expertise. Investeer en maak een verwachte ROI van 10%

Dutch Sport Tech Fund biedt u de unieke mogelijkheid om als particuliere belegger te participeren in een enorme groeisector. Download nu de brochure en ontdek samen met (ex)topsporters de enorme potentie van de sport-techmarkt.

Maak gebruik van onze expertise. Investeer en maak een verwachte ROI van 10%

Dutch Sport Tech Fund biedt u de unieke mogelijkheid om als particuliere belegger te participeren in een enorme groeisector. Download nu de brochure en ontdek samen met (ex)topsporters de enorme potentie van de sport-techmarkt.

Scroll naar boven