Horizm Marketplace: baanbrekend nieuw platform voor sportorganisaties en adverteerders!

Dutch Sport Tech Fund Horizm Marketplace

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om digitaal reclame te maken. Digitale sportcontent kent een betrokkenheid die vele malen hoger ligt dan die bij reguliere social media advertenties. Momenteel wordt echter slechts 9% van de waarde van digitale sport sponsoring geactiveerd. Het is dus van groot belang dat organisaties de werkelijke waarde van hun digitale kanalen begrijpen en benutten.

Het bedrijf Horizm, waar het Dutch Sport Tech Fund een deelneming in heeft, helpt topclubs en spelers over de hele wereld (onder meer Real Madrid, Chelsea, Arsenal en Inter Milan) om meer rendement uit online assets, zoals social media kanalen, streaming apps en websites te halen.

Mogelijk gemaakt door AI, heeft Horizm ‘Marketplace’ gelanceerd, een platform dat voor meer dan 1,5 miljard dollar aan digitale sportcontent verzamelt. Dit in samenwerking met sportteams, competities, federaties en atleten.

Effectief klanten targeten

Via deze nieuwe Horizm Marktplaats kunnen merken effectief klanten targeten die interesse hebben in sport content. Zo kan er worden geselecteerd op basis van demografische en geografische gegevens, alsmede branchetype, leeftijd en budget. Daarbij kan er worden aangekocht op één plek, waardoor de hoeveelheid tijd en moeite tot een minimum wordt beperkt.

Door marketplace komen sportorganisaties gemakkelijker in contact met merken, op een manier die aansluit bij hun behoeften en die los staat van sponsorovereenkomsten voor de langere termijn. Met behulp van kunstmatige intelligentie wordt de werkelijke marktprijs van sportsponsoring bepaald. Het geeft inzicht in de prestaties in vergelijking met concurrenten en biedt tools om de content op een bepaalde manier te verpakken en zo de inkomstenstroom te vergroten.

Door software die Horizm op de markt heeft gebracht, eerst in de vorm van een app en nu door de introductie van Marketplace, kan de waarde van sportcontent niet alleen inzichtelijk worden gemaakt, maar ook veel gemakkelijker worden geëxploiteerd.
Dit zal resulteren in een aanmerkelijke omzetstijging voor sportorganisaties en adverteerders.

Scroll naar boven