24/7 rechtstreeks beleggen & investeren

Een robuust en geavanceerd platform, real-time afwikkeling van transacties en de blockchain als onafhankelijk bewaarder.

Klik op de button “Inloggen” en u zal worden omgeleid naar ons investeerders platform. Daar ziet u twee opties:

 Inloggen ( voor reeds bestaande gebruikers )
 Registreren ( indien u nog geen account heeft )

  • Kies voor de optie “registreren” indien u nog geen account heeft. Vul hier uw e-mailadres en gekozen wachtwoord in, ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Stap 1:

  • In het volgende scherm zal worden gevraagd om uw NAW gegevens in te voeren. De meest eenvoudige manier is door het gebruik van IDiN. Dit werkt bijna hetzelfde als een Ideal betaling. Wij vragen op die manier uw gegevens op die bij uw bank bekend zijn. U hoeft dan verder niets in te vullen en kunt direct door naar de volgende stap. Het koppelen van uw bankrekeningnummer. Dit is eenvoudig te doen via een 1 cent betaling d.m.v. het gebruik van Ideal. Sla uw gegevens op en u bent klaar met de on-boarding op ons investeerders portaal.

Stap 2:

  • U komt nu terecht op uw persoonlijke dashboard. Alle details m.b.t. onze uitgifte staan hier overzichtelijk voor uw opgesteld. Ook is de documentatie eenvoudig terug te vinden. Indien u wilt investeren, kiest u zelf het aantal certificaten waarin u wilt investeren.
  • Controleer het bedrag en kies de betaalmethode, Ideal of SEPA ( overboeking ) en klik op “kopen”.
  • Indien u online akkoord geeft op de overeenkomst en onderliggende voorwaarden, zult u worden omgeleid naar uw bank voor afronding van de betaling.
  • Bij ontvangst van de betaling zullen wij direct uw certificaten bijschrijven op uw account en worden deze zichtbaar op uw dashboard omgeving. ( SEPA betalingen duren langer, dit zal resulteren in een latere toekenning van de stukken )

Note voor bestaande aandeelhouders:
Indien u reeds aandeelhouder bent, zullen we na account creatie u een persoonlijke couponcode toekennen waarmee u uw certificaten kunt claimen. In uw dashboard omgeving zal een couponcode zichtbaar worden ( bovenaan de pagina ) waar u kunt klikken op de button “redeem”. U kunt vervolgens eenvoudig de transactie afronden door de handeling af te ronden met het klikken op “Kopen” en vervolgens akkoord te gaan met de overeenkomst en onderliggende voorwaarden. De certificaten zullen daarna worden bijgeschreven op uw account en zichtbaar worden binnen uw dashboard omgeving.

Scroll naar boven