Sporttech is enorm hot!

Koersverloop

Op dit moment geven de investeringen Horizm en Fando een waarde weer die een veelvoud is van de waarde die gold toen wij zijn ingestapt. Hierdoor is de koers van één certificaat opnieuw vastgesteld. In het investeerders portaal treft u een overzicht aan van onze investeringen en de berekening van de waarde van één certificaat DSTF met een marge van een paar cent. De prijs waarvoor één certificaat DSTF per heden te koop is bedraagt € 1,90.

Waardestijging

Met een team van experts selecteren wij de meest veelbelovende bedrijven, nationaal en internationaal. 

Dit heeft geresulteerd in een waardestijging van 90% van de koers van een certificaat van aandeel sinds de start van Dutch Sport Tech Fund in oktober 2020 (2 jaar tijd).

Dutch Sport Tech Fund koersverloop
2020
okt 2020
Oprichting Dutch Sport Tech Fund
2021
jan 2021
Deelneming in ISG
april 2021
Deelneming in JOGO
sept 2021
Investeerders portaal live
juni 2021
Deelneming in Sharp Alpha Fund
okt 2021
Deelneming in Circl
okt 2021
Deelneming in Horizm
dec-2021
433 neemt Jogo over
okt 2021
Deelneming in Fando
2022
jun 2022
Deelneming in ZEST.GOLF
jul 2022
Deelneming in Scorito
aug 2022
Deelneming in Link My Ride
nov 2022
Google investeert in deelneming Fando
nov 2022
Deelneming in Seyu
dec 2022
Deelneming in Ludimos
jan 2023
Deelneming in City Legends

Onderbouwing

DSTF hanteert voor de waardering van haar certificaten onder meer de maatstaf dat de financieringsronde van een deelneming volgende op die waarop DSTF is ingestapt en waar onafhankelijke partijen een prijs hebben betaald die hoger is dan de instapkoers van DSTF, bepalend is. Als de koers van deze volgende financieringsronde van haar deelneming hoger is dan de aankoopkoers die DSTF heeft betaald, dan is er (virtueel) door DSTF een winst gemaakt. Dit komt tot uiting in de nieuwe koers die DSTF een keer per half jaar bekend maakt. 

De optelsom van de waarde van alle deelnemingen minus de jaarlijkse kosten van DSTF worden gedeeld door de door DSTF uitgegeven certificaten. Hierdoor ontstaat de prijs van één certificaat. Deze prijs wordt dus halfjaarlijks herzien.

Aan deelnemingen die nog geen vervolgronde hebben doorlopen en/of pas recent zijn aangekocht wordt GEEN waarde toename toegekend. Ook is geen rekening gehouden met de (tussentijdse) waarde toename van de fund in fund investering in de US, aangezien dit daar volgens de GAAP regulations niet is toegestaan.

Groei met ons mee!

Dutch Sport Tech Fund biedt u de unieke mogelijkheid om als particuliere belegger te participeren in een wereldwijde groeimarkt.

Ontvang de brochure en IM en lees alles over de mogelijkheden en risico’s van investeren in sporttechnologie.

Scroll naar boven