Nieuws en Updates

Categorieën
dstf waarde aandeel

Koers Dutch Sport Tech Fund Certificaat in 2 jaar van €1,00 naar €1,45

Het doet ons deugd u te kunnen melden dat de koers van één certificaat per heden opnieuw is vastgesteld. In het investeerders portaal treft u een overzicht aan van onze deelnemingen en de berekening van de waarde van één certificaat DSTF. Zoals u zult zien hebben we een marge genomen van een paar cent. De prijs waarvoor één certificaat DSTF per heden te koop is bedraagt € 1,45.

Lees verder »
fando google dutch sport tech fund

Google investeert in Dutch Sport Tech Fund deelneming Fando

Fando, een deelname van Dutch Sport Tech Fund, scoort een financiering bij Point Carbon Zero. Dat is een initiatief van Google en Monetaire Autoriteit Singapore. Andere financiers van de startup zijn het Plug and Play en SOSV, beide Amerikaanse tech fondsen, de voormalig CXO van Uber en LinkedIn en de voormalig CCO van Nest. Buiten haar reguliere fan engagement app, activeert Fando sportfans door ze te belonen met ‘fan tokens’.

Lees verder »
Mark Snijders Dutch Sport Tech Fund

Waarom sporttechnologie kansen biedt voor investeerders

Technologie en data zorgen sinds een aantal jaar voor revolutionaire veranderingen in de wereld van de sport, zowel bij professionals als amateurs. De sportwereld wordt steeds digitaler; esports en fantasy sports rukken op. Dat maakt deze groeiende markt interessant voor investeerders. Zelfs in crisistijd, weet Mark Snijders, oprichter van Dutch Sport Tech Fund.

Lees verder »
Mariska van IJzerloo Dutch Sport Tech Fund

Dutch Sport Tech Fund investeert in breed portfolio van bedrijven met groeipotentie

Mariska van IJzerloo adviseert startups en scale-ups op het gebied van leiderschap en HR. Ze is sinds kort lid van het Innovation Committee. In dit interview vertelt Van IJzerloo over haar rol in het fonds en welke kansen ze voor de toekomst ziet. “Dutch Sport Tech Fund investeert in een breed portfolio aan bedrijven, waarbij ik bij elk bedrijf steeds denk: wat goed dat deze bedrijven er zijn en wat hebben ze veel groeipotentie.”

Lees verder »
Sports Vitality en Dutch Sport Tech Fund

Sports+Vitality scout groeibriljanten voor Dutch Sport Tech Fund

Sports+Vitality zet zich al jaren in om sport- en vitaliteitsbedrijven te laten groeien. Om die ambitie te realiseren heeft het bedrijf een fysieke en digitale community opgericht. In dit interview vertelt Aswin Steenhof, mede- eigenaar van Sports+Vitality hoe Sports+Vitality het Dutch Sport Tech Fund helpt door in een vroeg stadium interessante startups te scouten.

Lees verder »
Scroll naar top